Kloakmester der udfører autoriseret kloakarbejde

Skal du have udført autoriseret kloakarbejde, og leder du efter en dygtig kloakmester, der kan varetage opgaven? Så er DML Huse A/S det helt rette kloakfirma at tage kontakt til. Vi udfører mange forskellige former for kloakarbejde til konkurrencedygtige priser for private boligejere såvel som forskellige former for erhverv for kunder i Ringkøbing, Skjern, Videbæk og omegn. Skal vi også sende vores kloakmand forbi dig?

Kloakarbejde for ethvert behov

Som autoriseret kloakmester kan vi udføre rigtig mange forskellige former for kloakarbejde og kloakservice. Det kan for eksempel være:

  • Kloakering på nye byggegrunde
  • ​Kloakrenovering – for eksempel i forbindelse med renovering af badeværelse
  • Kloakseparering
  • Undersøgelse med Tv-inspektionskamera - for eksempel i forbindelse med kloakseparering og forsikringsskader

Vi er særligt specialiserede inden for separering af kloak, og vi løser derfor rigtig mange opgaver inden for denne kategori. Vi står dog klar til at hjælpe dig, uanset hvilken opgave du skal have udført. ​

Din tilfredshed er vores højeste prioritet

Det absolut vigtigste for os er at udføre et stykke arbejde, som du bliver tilfreds med. En høj kundetilfredshed er helt afgørende for os, og derfor sørger vi først og fremmest for at udføre kloakarbejde i højeste kvalitet. Vores virksomhed har eksisteret siden 1972, og vi har dermed rigtig mange års erfaring inden for vores fag. Det betyder, at vi har kompetencerne til at udføre enhver opgave, og at vi samtidig ved, hvor vigtigt det er at sikre en korrekt planlægning.

Hos os får du, hvad du betaler for – den absolut højeste kvalitet til en pris der matcher opgavens omfang.

Kontakt os hvis du skal bruge en autoriseret kloakmester

Skal du bruge en dygtig kloakmester, og kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du skal bare ringe til os på telefon +45 29 61 82 04 eller skrive til vores e-mail per@dml-huse.dk alt afhængigt af, hvad der passer dig bedst.

Skal vi varetage dit projekt?

Vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

CVR-nummer: 21795186

+45 29 61 82 04

per@dml-huse.dk

Se vores cookiepolitik

​Om DML Huse

Hos DML Huse kan vi både varetage total-, hoved- og fagentrepriser. Vores vision er at skabe mest mulig værdi for kunden ved at udføre byggerier der overholder tid, økonomi og kvalitet for kunden og forbrugeren.

byggaranti_hvid