Murer med mange års erfaring med murerarbejde

Er det endelig blevet tid til at få renoveret badeværelset, som du længe har drømt om, eller er det blevet tid til at få bygget en tilbygning til huset, så der er plads til hele familien? Så lad os hos DML Huse A/S varetage opgaven.

Vi er en erfaren murer, der står klar til at hjælpe dig med dit murerarbejde. Vores murerfirma holder til i Ringkøbing, og vi løser både store og små opgaver for private boligejere såvel som erhvervskunder i vores eget lokalområde samt i Skjern, Videbæk og andre nærliggende områder.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi løser store som små opgaver

Vores murerforretning har eksisteret i knap 50 år, og vi er meget mere end bare en murer. Vi er også et entreprenørfirma, der kan varetage både fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser, men vi løser også gerne mindre opgaver. For os er ingen opgave for stor eller for lille, og vi stræber altid efter at levere det mest tilfredsstillende resultat uanset opgavens størrelse.

Vi tilbyder blandt andet:

Hvad koster en murer?

Hvor meget murerarbejde koster varierer fra opgave til opgave, idet vores priser blandt andet afhænger af, hvilken opgave du skal have udført, hvor lang tid vi skal bruge på opgaven, og hvilke materialer vi skal købe ind.

Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal bygge en tilbygning eller et helt nyt hus, og om vi skal varetage en mindre badeværelsesrenovering eller en totalrenovering af badeværelset.

Derfor udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på murerarbejde, der matcher din opgave og dine ønsker.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde

Har du nogle spørgsmål, har du brug for yderligere information, eller har du en specifik opgave til vores murer, som du kunne tænke dig at indhente et tilbud på? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 97 32 15 73, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail per@dml-huse.dk, hvis det passer dig bedre.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Få udført dit byggeprojekt
​uden grimme overraskelser

Find vores kontaktoplysninger herunder.

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 97 32 15 73

E-mail: per@dml-huse.dk

CVR: 21795186

Sociale medier

byg-garanti_hvid