Murer med mange års erfaring med murerarbejde

Er det endelig blevet tid til at få renoveret badeværelset, som du længe har drømt om, eller er det blevet tid til at få bygget en tilbygning til huset, så der er plads til hele familien? Så lad os hos DML Huse A/S varetage opgaven.

Vi er en erfaren murer, der står klar til at hjælpe dig med dit murerarbejde. Vores murerfirma holder til i Ringkøbing, og vi løser både store og små opgaver for private boligejere såvel som erhvervskunder i vores eget lokalområde samt i Skjern, Videbæk og andre nærliggende områder.

Vi løser store som små opgaver

Vores murerforretning har eksisteret i knap 50 år, og vi er meget mere end bare en murer. Vi er også et entreprenørfirma, der kan varetage både fagentrepriser, hovedentrepriser og totalentrepriser, men vi løser også gerne mindre opgaver. For os er ingen opgave for stor eller for lille, og vi stræber altid efter at levere det mest tilfredsstillende resultat uanset opgavens størrelse.

Hvad koster en murer?

Hvor meget murerarbejde koster varierer fra opgave til opgave, idet vores priser blandt andet afhænger af, hvilken opgave du skal have udført, hvor lang tid vi skal bruge på opgaven, og hvilke materialer vi skal købe ind. Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal bygge en tilbygning eller et helt nyt hus, og om vi skal varetage en mindre badeværelsesrenovering eller en totalrenovering af badeværelset.

Derfor udarbejder vi altid gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på murerarbejde, der matcher din opgave og dine ønsker.

Skal vi varetage dit projekt?

Vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

CVR-nummer: 21795186

+45 29 61 82 04

per@dml-huse.dk

Se vores cookiepolitik

​Om DML Huse

Hos DML Huse kan vi både varetage total-, hoved- og fagentrepriser. Vores vision er at skabe mest mulig værdi for kunden ved at udføre byggerier der overholder tid, økonomi og kvalitet for kunden og forbrugeren.

byggaranti_hvid