Kloakseparering udføres af autoriseret kloakfirma

Skal du have udført kloakseparering, er du kommet til det helt rigtige firma. Hos DML Huse A/S udfører vi autoriseret kloakarbejde, og vores kloakmester har særlig stor erfaring inden for separering af kloak. Vi løser opgaver i forbindelse med kloakering for både private og erhverv i områderne omkring Ringkøbing, Skjern og Videbæk, og vi står også klar til at hjælpe dig med din opgave.

Kloakseparering går ud på at adskille regnvand fra spildevand, således at kloaksystemet ikke bliver overbelastet i forbindelse med de større og større regnmængder, vi får. Det er en bekostelig affære for både forsikringsselskaber, private boligejere og for samfundet generelt, og derfor kan en separering af kloakken være en rigtig god ide.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster separatkloakering?

Hvor meget kloakseparering koster afhænger i høj grad af omfanget af arbejdet. Nogle steder kan en separering gøres med genbrug af de gamle rør og næsten ingen opgravninger samt reetableringer. Andre steder er vi nød til at udskifte de gamle rør til nyt, som også kan medføre mere gravearbejde og reetableringer af berørte områder. En kloakseparering koster typisk mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. og i den pris ligger der også ansøgninger og færdigmeldinger til kommunen, som kan være ret så omfattende.


Vi anbefaler altid ved kloaksepareringer at vi kommer ud og laver en forundersøgelse af de gamle rør med vores tv-inspektionskamera, det sparer os tid og dig penge og vi behøver derefter kun at grave mindst muligt op. tv-inspektionen kan også bruges til at lige få tjekket dine kloakrør efter i sømmene, da gamle utætte og udtjente rør tit er skyld i fugtskader, sætninger samt indtrængen af skadedyr i huse

Kunne du tænke dig en specifik pris på, hvor meget en separering af kloakken på lige netop din grund vil komme til at koste, er du således meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få beregnet et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere om kloakseparering eller indhent et tilbud

Har du behov for at høre mere om separering af kloak, har du nogle spørgsmål omkring udførelsen eller vores priser, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud, skal du bare ringe til os på telefon 97 32 15 73 for en indledende dialog. Du kan også altid skrive til vores e-mail per@dml-huse.dk, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage til dig inden for ganske kort tid. Du også velkommen til at høre mere om vores murer.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Få udført dit byggeprojekt
​uden grimme overraskelser

Find vores kontaktoplysninger herunder.

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 97 32 15 73

E-mail: per@dml-huse.dk

CVR: 21795186

Sociale medier

byg-garanti_hvid