Renovering af badeværelse der matcher dine ønsker og krav

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse, så det fremstår indbydende og moderne, og så det lever op til dine ønsker og krav til design og funktion? Så står vi hos DML Huse A/S klar til at hjælpe dig med at komme i mål med badeværelsesprojektet.

Vi har mange års erfaring inden for renovering af badeværelse, som vi blandt andet udfører for kunder i Ringkøbing, Skjern og Videbæk, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

Vi kan stå for en totalrenovering af dit badeværelse

Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi kan benytte os af i forbindelse med en badeværelsesrenovering, hvilket betyder, at vi kan stå for en totalrenovering. Vi kan med andre ord varetage hele opgaven, uanset hvor omfattende en renovering af badeværelse du drømmer om. Du slipper dermed for selv at skulle stå for at koordinere arbejdet mellem flere forskellige faggrupper, som typisk er involveret i et badeværelsesprojekt. Vi varetager i stedet for opgaven fra start til det færdige resultat.

Vi lægger stor vægt på din tilfredshed, og derfor bruger vi den nødvendige tid på at sikre en god planlægning af arbejdet, så vi kan overholde alle vores indgåede aftaler. Samtidig lytter vi til dine ønsker og behov, og vi kommer også gerne med rådgivning og vejledning i forhold til forskellige muligheder, hvis du ønsker det. 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster renovering af badeværelse?

Hvor meget en renovering af koster afhænger af en række forskellige faktorer. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende en renovering du ønsker
  • ​Hvor lang tid vi skal bruge på projektet
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind

Vi står for at indkøbe materialerne i samarbejde med dig, så du kan føle dig tryg under hele processen, og så du samtidig kan være sikker på at få de rigtige materialer.

Kontakt os og indhent et tilbud på din badeværelsesrenovering

Uanset om du ønsker en stor eller lille badeværelsesrenovering, står vi klar til at hjælpe dig. Du skal bare kontakte os på telefon 97 32 15 73 eller e-mail per@dml-huse.dk for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på et nyt badeværelse. Læs mere vores kloakmester her.

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Få udført dit byggeprojekt
​uden grimme overraskelser

Find vores kontaktoplysninger herunder.

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 97 32 15 73

E-mail: per@dml-huse.dk

CVR: 21795186

Sociale medier

byg-garanti_hvid