Renovering af badeværelse der matcher dine ønsker og krav

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse, så det fremstår indbydende og moderne, og så det lever op til dine ønsker og krav til design og funktion? Så står vi hos DML Huse A/S klar til at hjælpe dig med at komme i mål med badeværelsesprojektet.

Vi har mange års erfaring inden for renovering af badeværelse, som vi blandt andet udfører for kunder i Ringkøbing, Skjern og Videbæk, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

Vi kan stå for en totalrenovering af dit badeværelse

Vi har en række faste samarbejdspartnere, som vi kan benytte os af i forbindelse med en badeværelsesrenovering, hvilket betyder, at vi kan stå for en totalrenovering. Vi kan med andre ord varetage hele opgaven, uanset hvor omfattende en renovering af badeværelse du drømmer om. Du slipper dermed for selv at skulle stå for at koordinere arbejdet mellem flere forskellige faggrupper, som typisk er involveret i et badeværelsesprojekt. Vi varetager i stedet for opgaven fra start til det færdige resultat.

Vi lægger stor vægt på din tilfredshed, og derfor bruger vi den nødvendige tid på at sikre en god planlægning af arbejdet, så vi kan overholde alle vores indgåede aftaler. Samtidig lytter vi til dine ønsker og behov, og vi kommer også gerne med rådgivning og vejledning i forhold til forskellige muligheder, hvis du ønsker det. 

Skal vi varetage dit projekt?

Vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

CVR-nummer: 21795186

+45 29 61 82 04

per@dml-huse.dk

Se vores cookiepolitik

​Om DML Huse

Hos DML Huse kan vi både varetage total-, hoved- og fagentrepriser. Vores vision er at skabe mest mulig værdi for kunden ved at udføre byggerier der overholder tid, økonomi og kvalitet for kunden og forbrugeren.

byggaranti_hvid