Historien bag DML Huse A/S

​Murer, entreprenør og kloakmester i Ringkøbing. DML Huse blev etableret i 1972. I starten bestod opgaverne hovedsageligt af reparationsarbejde og parcelhusbyggeri. Som årene er gået, har firmaet udviklet sig videre, og omfatter i dag en betonafdeling, kloakafdeling, entreprenørafdeling og murerafdeling. Således kan vi både varetage total-, hoved- og fagentrepriser. Ingen opgave er for lille til os - vi hjælper glædeligt vores kunder med alle opgavetyper.

Vores mission: kvalitet til tiden

Vores vision er at skabe mest mulig værdi for kunden ved at udføre bygbare, konkurrencedygtige og bæredygtige projekter, der overholder tid, økonomi og kvalitet.

Tillid, respekt og god service

Ovenstående er i fokus hos os. Vi tager hånd om vores kunder og involverer i dem i den udstrækning, de ønsker at deltage. Kunden er med fra start til slut. Vores lange erfaring og mange udførte projekter gør, at vi er eksperter udi planlægning. Det gør, at vi arbejder yderst effektivt - og det kommer selvfølgelig dig til gode som kunde. Høj kundetilfredshed er alfa og omega for os - derfor gør vi meget ud af at følge op på vores projekter.

DML Huse - byggefirma i Ringkøbing

Fra vores hovedsæde i Ringkøbing udfører vi opgaver i bl.a. Hvide Sande, Ulfborg, Videbæk og Skjern. Har du brug for et uforpligtende tilbud eller har du ubesvarede spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

​Indhent dit tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få udført dit byggeprojekt
​uden grimme overraskelser

Find vores kontaktoplysninger herunder.

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 97 32 15 73

E-mail: per@dml-huse.dk

CVR: 21795186

Sociale medier

byg-garanti_hvid