Historien bag DML Huse A/S

​Murer, DML Huse blev etableret i 1972. I starten bestod opgaverne hovedsageligt af reparationsarbejde og parcelhusbyggeri. Som årene er gået, har firmaet udviklet sig videre, og omfatter i dag en betonafdeling, kloakafdeling, entreprenørafdeling og murerafdeling. Således kan vi både varetage total-, hoved- og fagentrepriser. Ingen opgave er for lille til os - vi hjælper glædeligt vores kunder med alle opgavetyper.

Vores mission: kvalitet til tiden

Vores vision er at skabe mest mulig værdi for kunden ved at udføre bygbare, konkurrencedygtige og bæredygtige projekter, der overholder tid, økonomi og kvalitet.

Tillid, respekt og god service

Ovenstående er i fokus hos os. Vi tager hånd om vores kunder og involverer i dem i den udstrækning, de ønsker at deltage. Kunden er med fra start til slut. Vores lange erfaring og mange udførte projekter gør, at vi er eksperter udi planlægning. Det gør, at vi arbejder yderst effektivt - og det kommer selvfølgelig dig til gode som kunde. Høj kundetilfredshed er alfa og omega for os - derfor gør vi meget ud af at følge op på vores projekter.

DML Huse - byggefirma i Ringkøbing

Fra vores hovedsæde i Ringkøbing udfører vi opgaver i bl.a. Hvide Sande, Ulfborg, Videbæk og Skjern. Har du brug for et uforpligtende tilbud eller har du ubesvarede spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal vi varetage dit projekt?

Vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

CVR-nummer: 21795186

+45 29 61 82 04

per@dml-huse.dk

Se vores cookiepolitik

​Om DML Huse

Hos DML Huse kan vi både varetage total-, hoved- og fagentrepriser. Vores vision er at skabe mest mulig værdi for kunden ved at udføre byggerier der overholder tid, økonomi og kvalitet for kunden og forbrugeren.

byggaranti_hvid