Privatlivspolitik for DML Huse A/S

Hos DML Huse A/S er vi forpligtet til at beskytte dit privatliv og personlige data. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger.

​Dataindsamling

Vi indsamler personlige oplysninger såsom e-mail, fulde navn og telefonnummer via en Facebook/online-indsendelsesformular. Disse oplysninger bruges til at kontakte den person, der har indsendt formularen, og vil ikke blive delt med nogen andre.

Brug af data

Vi bruger de personlige data, der er indsendt via Facebook/online-formularen, til at kontakte personen udelukkende af forretningsmæssige årsager. Vi vil ikke bruge dataene til andre formål og vil heller ikke dele dem med tredjeparter.

Datasikkerhed

Vi tager sikkerheden af dine personlige data alvorligt. Dataene opbevares i vores Facebook Business Manager-konto, som er beskyttet af adgangskode og kun er tilgængelig for autoriseret personale. Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine data mod uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller destruktion.​

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud. Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bruger valgmuligheder

Hvis du har indsendt personlige data via vores Facebook/online-formular og ønsker at stoppe kommunikationen, kan du afbryde når som helst og anmode om ikke at blive kontaktet yderligere. Dataene vil derefter blive slettet og ikke gemt.

Juridisk overholdelse

Vi overholder de generelle databeskyttelsesforordninger (GDPR) og andre gældende databeskyttelseslove.

Opdateringer til politikken

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores dataindsamling, brug eller opbevaringspraksis. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne politik regelmæssigt for at holde dig informeret om vores privatlivspraksis. Bemærk, at politikken som er aktiv ved indsendelsestidspunktet for formularen, er gældende, og ikke den opdaterede, og ændringerne vil derfor ikke have nogen effekt på dig som enkeltperson.​

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik eller behandlingen af dine personlige data, bedes du kontakte os på:


DML Huse A/S Adresse:
Mellemgade 6, 6950 Ringkøbing
E-mail: dml-huse@dml-huse.dk

Telefon: +45 29 61 82 04

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Få udført dit byggeprojekt
​uden grimme overraskelser

Find vores kontaktoplysninger herunder.

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 97 32 15 73

E-mail: per@dml-huse.dk

CVR: 21795186

Sociale medier

byg-garanti_hvid