Privatlivspolitik for DML Huse A/S

Hos DML Huse A/S er vi forpligtet til at beskytte dit privatliv og personlige data. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger.

​Dataindsamling

Vi indsamler personlige oplysninger såsom e-mail, fulde navn og telefonnummer via en Facebook/online-indsendelsesformular. Disse oplysninger bruges til at kontakte den person, der har indsendt formularen, og vil ikke blive delt med nogen andre.

Brug af data

Vi bruger de personlige data, der er indsendt via Facebook/online-formularen, til at kontakte personen udelukkende af forretningsmæssige årsager. Vi vil ikke bruge dataene til andre formål og vil heller ikke dele dem med tredjeparter.

Datasikkerhed

Vi tager sikkerheden af dine personlige data alvorligt. Dataene opbevares i vores Facebook Business Manager-konto, som er beskyttet af adgangskode og kun er tilgængelig for autoriseret personale. Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte dine data mod uautoriseret adgang, offentliggørelse, ændring eller destruktion.​

Skal vi varetage dit projekt?

Vi kommer gerne forbi og besigtiger din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Ring til os med akutte sager eller generelle spørgsmål

​KONTAKT OS

DML Huse A/S

Mellemgade 6

6950 Ringkøbing

CVR-nummer: 21795186

+45 29 61 82 04

per@dml-huse.dk

Se vores cookiepolitik

​Om DML Huse

Hos DML Huse kan vi både varetage total-, hoved- og fagentrepriser. Vores vision er at skabe mest mulig værdi for kunden ved at udføre byggerier der overholder tid, økonomi og kvalitet for kunden og forbrugeren.

byggaranti_hvid